уторак, 13. октобар 2009.

КЊИГА ЗА ВАШУ ДОМАЋУ БИБЛИОТЕКУ


Препоручујемо

ДОБРА КЊИГА

Топло препоручујемо књигу СВЕТА РЕВНОСТ која је састављена из одабранх текстова једног од великана Истинског Православља и Руске Заграничне Цркве, Архиепископа Аверкија Џорданвилског. Књига на веома једноставан начин открива савремену апостасију и разлику између Светског и Истинског Православља, разлику између лажи и истине, разлику између ревновања за Истину и савремене апостасије оличене у свејереси екуменизма. Поред ревнитељских текстова који се баве овом тематиком, ту су и текстови о духовном животу.

Ово је књига која се не чита једном, него много пута и сваки нови пут открива нова сазнања и даје нам снагу да станемо у одбрану светог Православља. Ако некоме хоћете да објасните савремене црквене токове издаје вере и борбе за веру, слободно му подарите ову књигу.

Књигу можете наручи телефоном код брата Уроша чтеца (види телефон у дну странице - КОНТАКТ). Књига је шивена, тј. квалитетно оштампана и повезана. Цена једног примерка је 300 динара. 

Ево једног текста из књигеЗНАЧАЈ ВАСЕЉЕНСКИХ САБОРА

1 коментар:

Чтец Урош је рекао...

Заиста сјајне књига,Архиепископ Аверкије је један од последњих великана,који је и речју и животом сведочио јеванђеље и држао отачко предање.За њега је Св.Јован Шангајски рекао "За одговоре на сва богословска питања која могу да се појаве,обраћајте се владики Аверкију.Ја са њим имам потпуно духовно јединство."