петак, 21. август 2009.

СРАМОТНА ГЕЈ ПАРАДА У БЕОГРАДУ

ШТА ПОДУЗЕТИ?

У режији организације „Queer Beograd” од 18. до 21. септембра у српској престоници биће по пети пут одржан фестивал  Queer Beograd који ће окупити домаће, али и многе белосветске перверзњаке - хомосексуалце. Последњи дан овог бизарног, настраног фестивала планира се велики улични перформанс у центру града, попут онога што је недавно одржан у Загребу. 

За сваког православног хришћанина поставља се питање "шта подузети" када се припрема поновна отворена, јавна промоција болесне настраности, неморала и перверзњаштва и то у Српској престоници - нашем граду Београду?

Постоје два начина: Изаћи на улице и протествовати (виком и траспарентима) или органзовати тај дан у то време у храму молебан, тј. молитве упућене Богу за спас Српског народа.

Размислимо до тада, па као парохија која се налази у Београду, морамо организовано реаговати на ову срамоту, не само за цео Српски народ него и за наш град Београд.

Ево пропагандног летка који се ових дана појавио на интернету

Photobucket

Peti skriveni gej festival od 18. do 21. septembra (24sata) КЛИКНИ!

6 коментара:

Огњен НС је рекао...

Невероватно, ВЕЋ ЧЕТИРИ ТАЈНЕ ГЕЈ ПАРАДЕ. Ово се не сме дозволити,мора се зауставити по сваку цену, наравно не са убијањем и ломњењем али ЈАСАН И ГЛАСАН протест не сме да изостане. Немојмо дозволити да, иако је Србија земља где појединци и мањине коло воде, овај скуп прође несметано. П Р О Т Е С Т !!!!!! ЗА МОРАЛНУ ЧИСТОТУ.

ЈОВАН БАТАЈНИЧКИ је рекао...

Ово је прилика да се цела Србија подигне и покаже да је остала верна вредностима које су је красиле.
Можда треба показати и ревност светог пророка Илије. Треба се и молити, треба и делати.

манастир Нови Стјеник је рекао...

Београд је посвећен Пресветој Богородици, требе њој данима унапред читати МОЛЕБАН да заштити нашу престоноцу од ове пошасти! Колико пута је она чинила чуда бранећи Православне који јој притичуса вером и надом!

Али не сме изостати ни протест.

Анониман је рекао...

Kad znamo da se,sve sto nam se desava, desava po Bozijem promislu
ili dopustenju,upitajmo se???Kome protestvovati???Ispitajmo kojim duhom dise svaki protest,hocemo li tim duhom naci milost pred Bogom da nas oslobodi te bede koju na nas popusta...nije li bolje da podrazavamo duhu svetih otroka,vrzenih u pec ognjenu...koji
su blagosiljali Boga i hvalili i proslavljali Njegovo Sveto Ime, ispovedajuci da su sva dela Njegova istina,i da su pravi putevi Njegovi, i da su svi sudovi Njegovi istina...i priznavali da je u "SVEMU PRAVA I ZASLUZENA SUDBA, sto je Ti navede na nas i na Jerusalim Sveti grad otaca nasih, jer zgresismo i bezakonovahom odstupivsi od Tebe i sagresismo u svemu " Is poslednje Parimije na veliku Subotu

ЈОВАН БАТАЈНИЧКИ је рекао...

Благодаримо Стјеничанки на савету,
организоваћемо се по том питању,а користим ову прилику да позовем свештенство и монаштво да донесу одлуку о јавном деловању.

Unknown је рекао...

Само јак протест здравомислећих може спречити содомски пир.