уторак, 08. новембар 2011.

ПРЕДАВАЊЕ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

ИСТИНСКО ПРАВОСЛАВЉЕ И САВРЕМЕНА АПОСТАСИЈА


Драга браћо и сестре!

Позивамо Вас да дођете и посетите предавање на тему: "ИСТИНСКО ПРАВОСЛАВЉЕ И САВРЕМЕНА АПОСТАСИЈА" које ће се одржати у Сремској Митровици у суботу 12.12.2011 гoд. у 18:00 на малој сцени позоришта "ДОБРИЦА МИЛУТИНОВИЋ"
(улаз из клуба Талија)
Предавачи ће бити јереј Стефан Николић и чтец Урош МанчићПад званичне СПЦ у јерес екуменизма, што је последица глобалне апостасије, тј. одпадања од вере Православне званичних цркава што поприма облик васељенске размере, а са друге стране борба за чистоту Православља и непоколебљиво стајање у Истини, својствени су за породицу истински Православних Цркава. Задатак који пред себе ставља Православна Црква кроз све векове свога постојања јесте мисија спасења људских душа и душе једног народа, у овом случају српског. Тај задатак данас изгледа тежи него икад. Многа су искушења која се данас постављају пред савременог човека који је све даље од истинског смисла живота на путу ка својој срећи, а који једино може пронаћи у окриљу Православне цркве у јединству са Богом. Надамо се да ћете посетити ово предавање које ће вам дати одговор на многа питања. С нами Бог!

2 коментара:

Анониман је рекао...

Помоз Бог брате Јоване!
Треба проверити шта није добро у позиву или дан субота или датум, не слаже се:

... у Сремској Митровици у суботу 12.12.2011 гoд. у 18:00...

Ако је субота то је одна 10.12.2011. године, а ако је 12.12.2011. године то је одна понедељак.

Остај у миру
брат Тихомир

Јереј Стефан Николић је рекао...

2011/11/22 pozorište Dobrica
Poštovani,

Uz izvinjenje, blagovremeno Vas obaveštavamo da, zbog preuzetih obaveza ranije potpisanim ugovorom za projekcije filmova u toku decembra, koje smo nažalost prevideli, nismo u mogućnosti da Vam izdamo prostor Male scene u traženom terminu 12. decembra.
Sredstva koja ste uplatili na osnovu naše fakture biće vraćena na Vaš račun, a samu fakturu smo stornirali.


Srdačan pozdrav!

Pozorište "Dobrica Milutinović"